Brugen af historiske kort – fag for fag

— OBS: Aflyst grundet corona-restriktioner —

Torsdag d. 12. november 2020 kl. 9:00-16:40Oellerup

Lokale O100, Syddansk Universitet, Campusvej 55, 5230 Odense

Historiske kort er i dag en vigtig kildegruppe for en lang række faggrene – både inden for forvaltning, formidling og forskning. Skanninger af kortene og den lette, frie adgang til kortene over nettet har betydet, at mange nemt kan benytte dem dagligt eller i hvert fald på regelmæssig basis.

HisKIS har de sidste knap 20 år afholdt en lang række seminarer om både specifikke korttyper og specifikke anvendelsesmuligheder i forholdt til de historiske kort. Denne gang vender vi det hele lidt om: Hver af oplægsholderne præsenterer, hvordan historiske kort i dag bruges i praksis inden for netop deres fag. Forhåbentligt kan du hermed både få ny viden om anvendelse af kortene inden for dit fagfelt, men også blive inspirereret af andre fagfelters brug af kortene. Måske er der her viden om informationer på kortene, som ikke bliver udnyttet inden for dit fag, eller måske bliver der brugt GIS-analyser af kortene, som endnu ikke har fundet vej til dit fagområde?

Yderligere information og program

Abstracts

Link til tilmelding

Skriv et svar